Annons-produktion Content Marketing

Vi erbjuder dig grafisk formgivning och annonsproduktion av all din marknadsföring i print och digitala kanaler. Vi jobbar med allt från mindre korta uppdrag till längre av mer strategisk karaktär. Vi jobbar, som en av få i branschen, med fasta priser där samtliga kostnader alltid offereras och vi kan även erbjuda paketlösningar till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi levererar kostnadseffektiva lösningar och fungerar som ett alternativ till en traditionell reklambyrå. Vi producerar allt från broschyrer, annonser, mediekit till tidningar och magasin. Vi håller i alla delar - från idé och redaktionell innehåll till layout och tryck.

Foto

I vårt breda nätverk har vi frilansande fotografer över hela landet, som hjälper oss vid personintervjuer och övriga uppdrag som kräver professionella bilder till reportage eller till dina kampanjer i print som såväl digitalt.

Skribent

Utifrån era behov och vår gemensamma målbild av resultatet anlitar vi en passande skribent med kunskap inom ämnet för bästa resultat. Intervjuerna görs antingen på plats eller via telefon.

Art Direction

Förutom löpande layout av tematidningar magasin och trycksaker, arbetar vi med tidningsdesign och produktion av böcker etc.

Tryckupphandling

Vi kan via vårt nätverk kan vi erbjuda väldigt konkurrenskraftiga priser på tryck allt från profilmaterial, mässmaterial, tabloidtidningar till magasin.

Grafiskt produktion

Våra grafiker tar fram content- och grafiska kampanjer i samråd med er för att få bästa resultat mot den målgrupp ni vill nå ut till.

 

Digitala kanaler

Vi arbetar med de främsta kanalerna och vi hjälper dig att skräddarsy din kampanj mot den  målgrupp du vill nå. Vi bjuder exponering på bl a, di.se och Dn.se, Facebook, Instagram

 

Med utgångspunkt från mottagaren skapar vi alltid nya lösningar

Kontakta oss