Content Marketing

Vi erbjuder dig grafisk formgivning och annonsproduktion av all din marknadsföring. Vi jobbar med allt från mindre korta uppdrag till längre av mer strategisk karaktär. Vi jobbar, som en av få i branschen, med fasta priser där samtliga kostnader alltid offereras och kan erbjuda paketlösningar till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi levererar kostnadseffektiva lösningar och fungerar som ett alternativ till en traditionell reklambyrå. Vi producerar allt från broschyrer, annonser, mediekit till tidningar och magasin. Vi håller i alla delar - från idé och redaktionell innehåll till layout och tryck.

Foto

I vårt nätverk har. vi frilansande fotografer över hela landet, som hjälper oss vid personintervjuer och övriga uppdrag som kräver professionella bilder.

Skribent

Utifrån era behov och vår gemensamma målbild av resultatet anlitar vi en passande skribent med kunskap inom ämnet för bästa resultat.

Art Direction

Förutom löpande layout av tematidningar magasin och trycksaker, arbetar vi med tidningsdesign och produktion av böcker etc.

Tryckupphandling

Vi kan via bra nätverk pressa priser på tryck allt från profilmaterial, mässmaterial eller magasin.

Grafiskt produktion

Våra grafiker tar fram content- och grafiska kampanjer i samråd med er för att få bästa resultat.

 

Digitala kanaler

Vi arbetar med de främsta kanalerna mot olika målgrupper bl a, di.se och Dn.se

 

Med utgångspunkt från mottagaren skapar vi alltid nya lösningar

Kontakta oss