Jobba hos oss

Vill du vara med och skapa framtidens media?

Du är en driven och framgångsrik mediesäljare som tror på såväl print- som digitala lösningar. Du gillar högt tempo och är riktigt vass på att skapa kreativa redaktionella annonser

Vi är Newsfactory Media Group! Ett framgångsrikt bolag som verkat på mediemarknaden i snart 25 år. Hos oss finner du flera av marknadens starkaste varumärken samt våra helt egenutvecklade magasin och bilagor.

Nu står vi inför en ny tillväxtfas och söker dig som gillar att ta ansvar och som har ett eget starkt driv att göra bra affärer. Hos oss ges du stort utrymme att lyckas! Din ålder är egal men du är van att leverera och drivs av att överträffa tidigare resultat.

Vi arbetar tillsammans i en platt organisation där alla i bolaget är involverade i försäljningsprocessen. Duktiga säljare är vår viktigaste resurs i vår strävan att alltid leverera bästa möjliga resultat till våra uppdragsgivare. Här jobbar du i ett tight team som både stöttar och ger drivkraft.

Försäljning är tufft! Något som den som vi söker redan vet, men det finns heller inget roligare och lönsammare när du lyckas. Lönen består av en fast och en rörlig del så du bestämmer själv hur lönsam du kan bli.

Välkommen att kontakta Erik Tingström, +46 735 632 623 erik.tingstrom@newsfactory.se