Tematidningar

Vi är idag ett av Sveriges ledande företag inom produktion och finansiering av tematidningar med utgivning i dags- och veckopress. Vi har sedan starten producerat hundratals skräddarsydda tidningsbilagor, kundtidningar och medlemstidningar. Tveka inte att höra av dig du är intresserad av att göra en egen kund- eller tematidning i några av de stora dagstidningarna.

Distribution

Vi erbjuder distribution i de flesta dags- och kvälls tidningarna. Även digital distribution.

Finanisering

Vi hjälper er med finansieringen av hela eller delar av er tematidning. 

Produktion

Rätt val av journalister är en förutsättning för att kunna producera tidningar av hög kvalité. Vi arbetar därför med kunniga välmeriterade journalister för att alltid hålla en hög redaktionell klass.

IN STOCKHOLM

EXKLUSIVT MAGASIN som vänder sig till målgruppen i Dagens industri, med ambitionen att visa upp vad Stockholm erbjuder vad gäller shopping, restauranger, evenemang, sevärdheter, fritid och sport med betoning på lyx och kvalitet.

Bon Voyage

Sveriges största resetidning distribueras i Dagens industri med fyra ordinarie utgåvor per år samt en extra utgåva ” Sommarsverige”  i juni. 2021 utökade vi med en unik extra distribution i stolsfickorna på MTRX-tågen. Utgåvorna trycks på stora ytor med fint kvalitetspapper. Här finner läsarna inspiration till sig och sina vänner och familj om resmål, aktiviteter och upplevelser i Sverige och övriga världen både för weekendresan eller en längre semesterresa i olika prisklasser för årets alla årstider.

If you need the mediainfo in English klick here: Mediainfo 2022 eng

Vintertider

Vintertider har i 19 år varit ett av de mest uppskattade magasinen i Dagens industri. Magasinet är den naturliga inspirationsfaktorn när våra läsare planerar sin kommande skidsemester.

Newsfactory är en av de tongivande aktörerna inom segmentet tematidningar. De håller en bred bredd på ämnena och levererar alltid högkvalitativa produkter som uppskattas av våra läsare.

Mats Lagus, Försäljningschef Bonnier News Sales

Home

Ett lyxigt magasin till Dagens industris läsare. Ett magasin om fantastiska hus och trädgårdar, trender för exteriör och interiör, inredningstips, köpställen och drömmar.

TID FÖR KONFERENS

Tid för konferens är Sveriges största oberoende magasin för möten och events. Tidningen är inne på sitt 19e år och har med sina två årligt återkommande utgivningar i Dagens industri etablerat sig som en av de viktigaste marknadsföringskanalerna för mötesindustrin.

If you need the media info 2022 in English click here: Media info 2022 eng

Några av våra Tematidningar

Våra distributionskanaler

Med utgångspunkt från mottagaren skapar vi alltid nya lösningar

Kontakta oss